Sensation någon!?


Utgången!

Jaa, nu var lagutgången klar och strimmad! Det var mycket trevligt faktiskt må ja säga. Cidern & ölen i bastun satt fint, sedan begav vi oss till gamla "Söderhof" nya Hellströms, och tog oss en bit mat + några bira. Bra stämning och riktigt bra håll i gång på resturangen. Efter det tog vi en snabbis förbi Wokhouse tog nån shot och en öl innan vi begav oss till slutstationen Grodan Sergel. Det var ruskigt lång kö, men eftersom vi hade tur att vi hade Sunken på insidan så fick vi smita förbi, riktigt nice. Träffade riktigt mycket trevligt folk allt från gamalt Älvsjöfolk till Huddingepeople så de va lyckat :)

Stort minus för Grodan Sergel var dock kön till garderoben och till toaletten, ushhhh vilka köer! Riktigt dåligt!

En bild från gårdagen, hihi



Friday

Yes, dagen har varit lång och jag är redan trött. Och den kommer bara bli längre, gick upp vid 10-tiden *gäsp* åkte och storhandla med pappsen, sen kom vi hem packade upp maten. Sen så gick vi på stan skulle handla lite vi glömde och skulle även till systemet, blev lite cider & öl för ikväll. Stannade även på "Sandys" och tog en skagensmörgås, mycket gott måste ja påpeka!

Nu sitter jag hemma och dunkar lite musik, pappsen ska dra snart. Så då blir jag själv ;) PEPP! Sen är det träning med cider&bärs avslut i bastun och middag ute med boysen ;) Fett nice!


Puss på er *blink*

Hej

Hej alla sötisar. Idag har jag varit på jobbintervju, hihi var så mysigt och sådära. Tydligen var det bara för nått bemmaningsföretag. Haha ja hajade ingenting förns i mitten av intervjun. Blev iaf intervjuad av en skön donna, tycker det hängde nånting i luften där mellan henne och mig faktiskt. Annars har jag bara haft träning och fixat mitt bankomatkort.

Juste så pinsam historia om mina bankomatkort idag. Skulle köpa ett busskort på Pressbyrån idag, så går dit med mitt VANLIGA kort, som ja hade hela sommaren så ska ja precis betala, så säger maskinen "MEDGES EJ" Nää men okej jag ringer pappa och frågar Whats going on!? Han säger att jag fått ett brev från min bank (med ett nytt kort), vilket ja inte ens visste, springer tillbaka hem och pappa kastar ut brevet genom fönstret, skyndar mig tillbaka till Pressbyrån och säger att ja ska köpa busskortet och att jag var där nyss, så jag stoppar i mitt NYA kort i maskinen och drar pinkoden, hihi. Jamen vad tror ni maskinen säger "MEDGES EJ" såklart så jävla pinsamt. Så jag ringer pappsen igen, pch säger att det funkar INTE han lackade satan eftersom ja "suttit hemma och inte gjort nått på några dagar och att jag är så himla lat" och påstod snabbt att jag borde gjort det tidigare (byta kort, och aktivera det nya). Aja det slutade med att han fick komma ner och betala, sen skyndade jag mig iväg :)

Imorrn efter träning är det UTGÅNG med laget med start i bastun med bärs, kommer bli såååå jävla peppaat!



Puss på er allihopa!

Michael Jackson

Idag är det premiär för Michael Jackson - This is it på biograferna! Måste nog verkligen gå och se den. Men har fullbokat hela veckan med träningar och matcher, sen utgång med laget i helgen. Får se när det bilr av.

Här kommer en grym fin låt jag hitta som släpptes på den nya skivan. Vet inte om det är en gammal eller ny låt. Men sjukt vacker, just listen to that voice! Oh my god!









Rest in peace.


Dom säger att man ska börja tidigt

Jomen visst, dom säger att man ska börja tidigt. Haha så jävla hemskt!


Arbetslös men skön

Haha jo visst, arbetslös men visst fan är jag fortfarande skön. Haha. Idag har ju spetsat mitt CV börjar bli riktigt vasst, skickade även ut det till några halv-värdelös jobb. Men men får se om det ger resultat. Nu blir det lite slapp, sen mat för att sedan träning!



Hittade även en riktigt skön hardcore låten. Hihi. Tycker hela låten är skön, men lyssna från 2:58 om ni INTE gillar Hardcore, riktigt skönt moment ;)





Tommy Nilsson

Denna låt bah klicka till i hjärnan på mig, efter att ja såg slutet på "Ensam Mamma Söker". Shiiit vad låten är bra, texten är för den delen grymt fin också!



Fitthora

Yes igår kväll när ja hade softilanat klart och sett film och så, var det faktiskt dags att träffa ett annat J igår, tog en promenad runt Söööder och så, och snackade lite skit eller rätt mycket faktiskt. Hihi förmodligen om just dig ;) Sen gick jag hem och la mig, sov ganska länge, sen blev de lite frulle och lunch innan debuten i M/B. Assso shit, vi öppnade matchen kaos. 0-2 till trädhuggarna efter 1;a, men vi bet oss läppen och tog tag i taktpinnen vann andra perioden med 3-0 och skotten med 25-7 vi spelade riktigt bra faktiskt borde även gjort minst 1mål TILL. Vet inte om vi kände oss bekväma eller NÅTT efter period 2. För vi tappa tempot, tron och allt i 3;e. Förlusten var ett faktum, dom avslutade med ett öppet mål, 19:55 på klockan 3-5. Fifan vilken pissdebut kunde gått mycket bättre faktiskt. En vinst kanske?

Aja Väsby borta onsdag, fuckin love it. Kan ju inte bli bättre -_-

Lååååt? Mjaaa, kanske senare, för nu blire kyckling med currrysås och lite Vista del Sol.


Peace

Lörday

Yeah man, lördag och ligger och softilanar på soffan, grymt skönt. Igår var det ganska lugnt grymt god kirrad middag av papi. Senare så kom J över vi såg lite film och sådär! Gick och la mig "hyfsat tidigt" var ju ändå träning tidigt imorse. Är inte van vid tidiga lördagsträningar men vad gör man inte? Tog en bastu med Ante, Max o Sören efter träningen grymt nice. Tror de blir lugnt idag och så. Hihi :)



Kommer en ny peppppppad låt, denna är av Wiz Kalifaaaa ;)
(träffade faktiskt några sköna dudes i USA som hade växt upp med Kalifa, rätt schysst)



Skön rapper!

Shululu, asso skön rapper som imitaterar Snoop, DMX och Jay-Z. Haha så jävla tyyyng!



Dagarna sen jag kom hem

Dagarna sen jag kom hem har varit väldigt slappa. Har tränat med ett nytt lag här i Sthlm så får se hur det löser sig ut :) Annars så sover jag faktiskt mestadels, och tränar på kvällarna. Pappa är påå mig 24/7 om att jag måste skaffa jobb, i alla fall försöka. Jag vet att ja måste, och jag vill även men just nu känns allt så lönlöst. Jag vet inte varför. Ska iaf försöka skriva mitt CV idag så får vi se hur det går, haha.


Och så en skön låt såklart!


Ass internet

Internet har slagit till IGEN. Alla vet att brassarna leker fotboll, dom föddes tamefan med en fotboll runt fötterna. Här har ni ett gryyymt skillat mål, av...BRASSAR så klart! Så jäävla läckert, haha!

 


Hahaha

Hahaha, internet visar återigen sin styrka. För jävla skööön!



New Release

Yaaa man, en liten öron-njutning av Basshunters kommande album. En av låtarna har ja redan lagt upp. Tycker faktiskt om den riktigt mycket nu, haha! En annan av favoriterna kommer straaaaax :)

 


Favvisen

Yeeeah, här kommer favvvisen av dom nya :)

 


Sunday niight.

God kväll allesammans, allt som iaf verkade sååå bra igår, är rena motsattsen sååå dåligt idag om ni förstår. Får se hur länge detta varar och så, annats vettifaaan. Annars så såg jag på Vista Del Sol med pappsen idag, så sköna grabbar :) Packade upp och försökte göra liiiite fint här hemma o så :)

Sitter iaf här och lyssnar på en mysig låt jag inte visste namnet på förns nån dag sen. Gillar den som fan, hihi.




Hemfärden.

Hehe jaa nu när överaskning är utfärdad (verkade som den lyckades lite iaf). Så nu kan jag berätta för er alla där ute att jag nu är hemma i Sverige igen efter ett rent ut sagt misslyckande? Aah det skulle man kunna säga ja. Allt var skit från början, finns mycket att berätta. Men vet inte om det finns plats på denna blogg för det.

Jag vantrivdes skulle man kunna säga. Bodde hos en familj, mycket trevligt. Men när alla gick i skolan och pluggade vad gjorde jag då? Hmm ingenting, för det fanns INGENTING att göra. Måste ha så kallat "Green Card" för att få jobba, och jag är inte den som är den som pluggar för att det är kul, nene!

Så jag var fast i huset, förutom när det gällde träningar eller matcher, sitta och chatta på msn var kul första veckan, sen var ögonen stora som jordglobar. Då fick det liksom va nog.


Första gången jag flög helt helt by my own. Åkte från Bradley en liten skit flygplats nära Boston, åkte ett propellerplan ala Baloo, i dryga 35-40min till Newark International Airport i New Jersey. Sen där bytte jag till direktflyget till Stockholm, hade riktigt nice plats. nödutgång och ledigt till höger om mig. Kunde välja filmer, så det vart den nya Transformers filmen, var väl ingen höjdare direkt. Roligaste med flygningen var ändå när ja gick igenom securitykontrollen i Bradley, fick ställe mig som i ett litet bås (telefonkiosk) liknande maskin, som tydligen sökte efter sprängämnen. Tydligen så jag väl ut som en liten talibanknas.




Vem trodde att en sån söt pojke, kunde va misstänkt för sprängmedel? Moahaha





(lite gay bara)


Drake (feat. Kanye West, Lil Wayne & Eminem) - Forever

Shuululu, dags för ett sound again. Detta är ännu en tips utifrån, denna gång äre vilden från Örebro som drar ett hett tips. Jag själv har faktiskt haft den på datorn drygt en månad iaf (tvungen att skryta lite). Men eftersom det var han som brukade leverera peppad musik i Öret, så får han självklart igenom denna önskning ;)



BBBBBritney!

Yo man, inte mycket som hänt. Sett lite filmer så som Love Actually, hehe riktigt bra film de dära faktiskt må jag säga!

Men nu vidare till en riktigt jävla skön låt som kommer bli en big HIT HIT HIT HIT!!!





The golden age of video! (människor med för mycket fritid)

Hahaha hitta denna idag, så jävla peppad video. Fatta vilken jävla tid detta måste tagit?
Hitta fraser som passar sisådär ihop tillsammans, sen klippa och klistra ihop allting? Äh fyfan, haha.
Glad över barn med för mycket fritid!!!

ENJOY!



We came, we saw, we kicked his ass





Robocop, who is he?

Dead or alive, you're coming with me!


Lifehouse - Hanging By A Moment

Behöver nog inte säga så mycket mer, låter låten tala för mig istället...




Desperate for changing
Starving for truth
I'm closer to where i started
I'm chasing after you
I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held onto
I'm standing here untul you make me move
I'm hanging by a moment here with you


Peeppp!

Tack för kommentaren Mattiaz, puss på dig också! You're the man ;)


Nu? Vidare till två max peeppppade låtar :)






Veckans vara!

Låten, myten, bögen, bloggarn, barbien? Haha aa ja skiter it om han är Kens pojkvän Barbie, eller bög som tydligen många klandrar han för. Tycker iaf att låten är störtskön haha, och tror de kan bli en riktig plåga i rätt händer!





Lyser med min glans som ingen trodde fanns...


Minnen.

Hallå där ute. Satt och snackade om gamla sjuka minnen med mina goda vän Midget Matte Eriksson igår. Haha så jävla kul allt från våran sjuka helg i Västerås hos Kim Sundgren när han hade 20 partaj, till en massa hyss vi gjort i Örebro (mest Matte så klart (: )
När det gällde kalaset hos Kimpa måste jag säga att kvällen på fredag gick vi ut i Västerås, Byz & Headline spelade på nått skönt ställe. Vi var där och storma plaacet. Västerås fick helt klart veta vad Örebro gick för. Från att ägt dansgolvet med några sköna duudes från VIK J20, till att vi själva vänt upp och ner på McDonalds efter ett mindre slagsmål som vår kära Kim startade med en saltgurka. Resten är historia! Oki?
Dagen efter, jag och Matte sover ut länge, i en jävligt bekväm bäddsoffa, tills vi senare handlar lite dricka, knaprar i oss en Pizza. Hem till lägenheten sitter o lökar tv-spel. Kim är så övertaggad så han dricker sin öppnaden öl (som hade sparat i kylskåpet, BRA KIM!) och konstaterar efteråt, bläää den här var inge god. Som han hade förväntat sig det? Hmmm vi satt iaf och spela spel hela dagen, när dom första gästerna började komma, sa vi en sista match sen dush o så. Sen började kalaset, riktigt bra tryck i den lilla lägenheten faktiskt

Det gällde även lite framtidsplaner, inge stora saker, och framförallt inget bestämmt. Men vi får se, de va lite om jobb, tatueringar osv. Har ni tips om några schnyyyygga tatueringar. BE IN TOUCH! :)




Enda bilden från V-ås som JAG tog. Jag filmade mest, mest PEPPAT





Inteeernet!

Haha jaa så har vi det här med INTERNET IGEN. Vad i hellsike äre för jävla uppfinning, löjligaste jag sett. Hahaha är väl bara ut i arbetslivet och köra eller?





Seeeeg dag.

Oerhört seeeg dag idag, vet ej varför. Men bara vart sjukt seg. Har inte gjort mycket, lite träning, sen har ja mest bara legat här och tagit det lugnt. Medans jag seglade runt på nätet, hittade jag introt till Djurgården Hockey säsong 09/10, mycket kul och se. Haha tycker den är så fet! Älska "Pirates of the Caribbean" soundtracket och själv alllllllt. Aja här kommde den :D




En nya era.

Jo visst en ny era. Enda sen jag hittade den nya Kent låten, har det vart riktigt mycket med Kent låtar i mina öron. Jag har lyssnat igenom dom gamla plattorna som "Tillbaka till Samtiden" & "Vapen & Ammunition". Nu man hittar dom gamla favoriterna som "Den döda Vinkeln", "Socker", "Elite", "Kevlarsjäl" & "Utan dina Andetag" grymt bra låtar. Lyssna på dom omdelbart om ni inte hört dom, även om ni inte "gillar" Kent. Det handlar om att våga lyssna på dom, det har vart en trend ett tag att hata dom och deras "självmordsmusik" tycker de är så töntigt. Vi måste komma ihåg att Kent är faktiskt ett av Sverigers genom tiderna största pop/rock band, om kanske inte det allra största (!?)

Annars har jag kikat på skridskor idag, tänkte mig ett par X:60 Limited Edition. Men tror inte det blir dom, tycker faktiskt One95 satt finare runt knölarna, hehe.



Tog mig även tid att se Johan Falk filmen "GSI - Gruppen För Särskilda Insatser" något som jag rekommenderar. Tycker den var grymt bra. Får en skön inblick i filmen och polisens arbete. Därmot tycker jag Mikael Tornving som ledare för GSI är ett skämt, visst han är en helt ok komiker. Men jag kan inte riktigt ta han på allvar när han ska leka med pickadåller och polisbricka.




Jakob Eklund as: Johan Falk


Internet?

Alla vet att man kan hitta allt på internet. Det finns så mycket sjuka saker hela världen över. Men detta är bland de sjukaste. Denna tävling? Och att ens ställa upp på tävligen gör mig mörkrädd. Tycker riktigt synd om alla individerna. Men dom ger mig även ett bättre självförtroende, för nu slipper jag och alla i min omgivning att oroa sig. Hahaha!


Dagens, dagens & dagens!

Ja, Dagens låt var det ju ett bra tag sen faktiskt så därför kommer denna. Ett band som jag lyssnar på väldigt mycket faktiskt, men lite i skymundan. Tycker dom gör riktigt bra musik eller aa Jocke Berg. Här är en låt från deras nya kommande album "Röd" Denna låter heter "Töntarna"



När du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit igen


Dålig update.

Jo visst tråkigt att berätta också, men de är ännu tråkigare och inte ha nått att göra faktiskt haha! Hade 2 matcher i helgen, två förluster ett mål dock. Var nära på ett andra. Så detta var skönt och sprätta första, haha.
Detta mål var faktiskt dedikerat till Jempa =) hihi

Killen jag bodde med var en riktigt jävla idiot, typisk amerikan trodde han kunde bestämma och göra vad som hälst. Tänkte hoppa på han och ge han en snyting när han sov =) Haha nejdå! Hm.

Dessutom var jag med om det kanske det sjukaste inom hockeyn: Vi spelar mot nått gäng ligger under med några mål, det är 1min kvar av matchen, jag står som vänsterback i anfallszon, då jag plötsligt ser en kille komma från mitt bås. Jag fattar ingenting trodde vi hade tagit ut målvakten men förstod inte syftet, så jag kollade snabbt i vårt mål. Där stod fortfarande vår målvakt, så liksom vad gör han på isen? Hahaha då säger han efter matchen att vi behövde ett mål därför hoppa han in. Och han sa så länge inte motståndarlaget såg honom så var det lungt, haha så vi avslutade matchen med 6utespelade och 1målvakte. Mina tränare bara skratta och skakade på huvudet, hahaha. I ena periodpausen tänkte han dessutom på hur han skulle råna en mataffär. Mjo han är lite skum om ni undrar. Haha.



Bjuder även på dagens. Hahaha, sjuka själar!




Peace!


Ovissheten.

Ovissheten blandar och ger. Får se hur jag gör med framtiden, även om det vart helt okej ismässigt, så trivs jag inte alls vid sidan av. Familjen jag är hos nu är underbar. Men har liksom ingenting att göra på dagarna när de inte är träningen och det suger enormt. Även om jag sagt till alla att allt vart bra, så är det nog bara för jag skämts för sanningen verkligen är. Trodde allt skulle vara enklare mycket bättre plannerat och så vidare men det har det inte varit. Kanske skönt i början att bara slappa, men efter några dagar börjar man verkligen klättra på väggarna.

Så får se hur jag gör, om jag försöker hitta en bättre lösning eller om jag åker hem. Vet faktiskt inte ännu. Får se vad som händer. Därav den dåliga uppdateringen också. Har inte mått så bra på sistonde pga av allt detta.

Aja, hoppas alla ni där hemma mår kanon och kämpar på med diverse :)



Peace

RSS 2.0